FÖRSTÄRK UPPLEVELSEN

I PHOTOSHOP

MED ELIN KERO

LÄS MER

Känner du igen dig?

 

Du känner att du har fastnat i ditt redigerande och kommer inte vidare.

Du undrar vad det är som saknas för att du ska kunna ta dina bilder till nästa nivå.

Du tycker att din bildstil eller de actions som du laddat ner kan se så olika ut på olika bilder.

Du tycker att det är svårt med hudtoner och vill lära dig mer om hudretusch

Du vill känna dig tryggare i Photoshop.

Du tycker generellt att grundkurser i Photoshop är alldeles för enkla och önskar att det fanns en mer "avancerad grundkurs" som fyller igen dina kunskapshål.

 

Du är inte ensam.


Jag heter Elin Kero.

Jag började som självlärd entusiast i Photoshop och är nu utbildad Bildbehandlare/retuschör.

Jag gick från att undra varför mina bilder inte nådde hela vägen fram - till att bli en detaljnörd som älskar att jobba med känslan och upplevelsen i mina bilder.

Drömmig natur

Stilrena produktbilder

Romantska porträtt

Modebilder i industrimiljö.

 

Det spelar ingen roll vad ditt motiv är.

 

Det är detaljerna som gör helheten - som tar din bild från fin till wow.
Jag vill visa hur du med enkla medel och små korrigeringar kan lyfta dina bilder till nya nivåer.

I kursen delar jag med mig av de absolut viktigaste bitarna av min Bildbehandling. Från förarbete i Camera Raw till smakfull Retusch i Photoshop. Jag pratar om hur jag jobbar för att förstärka upplevelsen av mina bilder och för att få betraktaren att fokusera på rätt saker.

Målet med kursen är att du ska utveckla din Photoshop-verktygslåda och börja leverera dina bilder med mer självförtroende. Jag vill att du ska känna dig trygg som fotograf - både i dig själv och inför dina kunder - och trygg blir du genom att ha full koll på dina verktyg. på processen och på grymma genvägar.

Förstärk upplevelsen i Photoshop går igenom hela min skaparprocess och ger dig alla verktyg du behöver för att utveckla din egen redigering och för att lyfta dina bilder till toppkvalité. 

Det här kommer bli magiskt!

Det här kommer jag lära dig:

1. Mitt arbetsflöde

För att ta dina bilder till nästa nivå, så behöver du redigera medvetet redan från början.

Här visar jag dig de fyra stegen i mitt arbetsflöde - som tar dig från en dassig RAW-fil till en fulländad, färdig bild.

Jag berättar hur du jobbar förebyggande i Camera Raw och hur du matchar dina bilder, för att få din bildserie att hänga ihop.

2. Jämna ut & fokusera

Jag pratar om hur jag jobbar med balansen mellan skuggor och högdagrar. Jag pratar också om hur ljuset i bilden styr våra blickar och hur du, genom att jobba med ljuset, kan påverka betraktarens blick och upplevelse.

3. Ta bort distraktioner

Jag förklarar varför det är så viktigt att ta bort distraherande detaljer från dina bilder och jag visar också mina favorit-tekniker!

Ta bort och justera sådant som verkat helt omöjligt - med några enkla klick.

Nyfiken på hur jag trollade bort plankan?   --->

4. Jobba med färg

Jag visar hur du skapa bilder där de vackra färgerna i ditt "filter" inte dras ner av andra, störande färger som inte hör dit. Jag visar hur du får färgerna i dina bilder att harmonisera bättre och hur jag hanterar blandljus - dagsljus + glödlampssken.

5. Människor

Här går jag igenom mina absolut bästa tips som rör hudtoner och hudretusch!

Dessa går att applicera på allt från den enklaste porträttbilden - till den proffsigaste modebilden.

Aktiveras 30 dagar efter kursstart för att du inte ska bli stressad över allt material.

6. Avancerade Tips

Kursen avslutas med ett kapitel med ytterligare några grymma tips som rör bland annat bildleverans och andra knep som knyter ihop kursen.

Aktiveras 30 dagar efter kursstart för att du inte ska bli stressad över allt material.

Och under kursens gång: 

Redigera med mig

Det viktigaste för mig är att du ska förstå helheten. Därför innehåller kursen inte bara ett gäng tutorials, utan du får också en serie avsnitt som jag kallar Redigera med mig.

Där får du se hur jag redigerar mina bilder från början till slut
- från obearbetad RAW-fil till färdig bild!

Sammanlagt innehåller kursen:

7 KAPITEL, 60 AVSNITT

Fullpackade med verktyg för att du ska kunna ta din bildbehandling och lyfta den till nya nivåer!

UPPGIFTER & ÖVNINGSBILDER

För att hjälpa dig att så snabbt som möjligt komma igång och börja använda det du lär dig.

COMMUNITY

Vi har en privat Facebook-grupp där vi kan peppa och stötta varandras arbete genom kursen!

Men jag gillar ju att gå the extra mile,
så jag vill också ge dig...

BONUS-KAPITEL:
Grunder

Att vara självlärd innebär att man har en del kunskapsluckor - dem vill jag fylla igen åt dig!

Om det är någonting du inte hänger med på i kursen, så kan du direkt kika in bland Grunderna för att fördjupa dig mer.

14 extra avsnitt - tillgängliga direkt.

BONUS:
Jag finns där för dig LIVE hela högsäsongen!

Precis som under en utbildning IRL, så är det otroligt viktigt med personlig feedback, att kunna ställa frågor och ha stöttande klasskamrater.

Därför ingår det en privat Facebook-grupp i kursen, där jag kommer att köra live varannan vecka i hela 12 veckor (fram till den 27 augusti), för att stötta dig och svara på alla dina frågor!

"De två dagarna med Elin var helt fantastiska och jag fick ut allt det jag förväntade mig och lite till av kursen. Elin är engagerad, kunnig och inspirerande! Hon lyckades snappa upp precis vad jag behöver lära mig och drog igenom allt på ett mycket pedagogiskt sätt. Tiden utnyttjades maximalt med väldigt bra och givande innehåll. Jag är så nöjd med kursen och väldigt taggad på att fortsätta öva för att kunna skapa ännu bättre innehåll till Beslag Designs kanaler. Att veta att jag har Elin att vända mig till för feedback känns också suveränt. Jag rekommenderar Elins kurser varmt!
- Tvådagars privatkurs, jan 2019"

Sandra Hemberg
Marketing Communicator, Beslag Design AB

Betala hela kurskostnaden på en gång och få ytterligare en bonus:

FULLPRIS-BONUS:
30 minuter privat coaching med mig!

Som en extra skjuts när du gått igenom kursen kör vi en coachingsession via Skype. Under din session får du bestämma helt vad vi ska prata om
för att du ska kunna ta ett ännu större kliv framåt efter att kursen är slut!

 

JA, JAG VILL GÅ MED

Vanliga frågor

När du köpt kursen, så får du ett mejl från mig med inloggningsuppgifter till kurssidan. Du kan påbörja kursen direkt när du loggat in.

Kursen består av både text+bild-avsnitt, där jag förklarar hur jag tänker, och video-tutorials där jag visar hur jag jobbar i Photoshop.

Jag rekommenderar dig att ha penna och papper nära, så att du kan anteckna. Du kan också spola tillbaka eller se om avsnitt om du vill.

Till varje kapitel finns det sammanfattningar av allt jag gått igenom. Du kan ladda ner Cheat Sheets till din dator, där jag samlat information från de olika avsnitten. Du kan också ladda ner mina bilder som övningsbilder.

Kursen kan ses från vilken enhet som helst, men jag rekommenderar att se den på dator (eller en stor surfplatta) i fullskärm, så att du verkligen ser vad jag gör i programmet i minsta detalj.

Du bör jobba i Photoshop regelbundet och ha din egen färgsättning (eller köpta actions).

Jag kommer inte att gå igenom hur du gör egna "filter", utan kursen är till för dig som vill ta steget från att bara "slänga på ett filter" till... ja, allt som finns bortom!

Du bör arbeta i lager och det blir enklare för dig om du jobbat med lagermasker tidigare (men det är inget krav).

Jag har Photoshop CC på engelska. Det finns antingen översättningar till svenska inuti avsnitten, eller så säger jag namnen på funktionerna på båda språken. Så du kan ha Photoshop CC på Svenska också.

Jag rekommenderar att du har Photoshop CC - som du får genom att prenumerera hos Adobe.se. Detta för att vissa funktioner kan ha flyttat på sig sedan tidigare versioner.

Du går kursen helt i din egen takt!

Vill du få ut så mycket som möjligt av kursen så rekommenderar jag att du läser ett kapitel på två veckor. Det bör du hinna med mellan alla glassar, bad och fotograferingar. Det blir perfekt tajmat med mina Livesändningar som också går ut varannan vecka, där du kan ställa frågor till mig om avsnitten.

Se den här kursen som en IRL-utbildning. Jag rekommenderar att du planerar in tid för kursen redan vid start och att du har penna och anteckningsblock redo när du klickar på play! Jag och dina kurskompisar finns där för dig i Facebook-gruppen!

Känner du att du inte har lika mycket tid till kursen som du trott, så är det lugnt! Den kommer att finnas kvar online minst ett år och du kan ladda ner hela kursen till din dator från och med augusti 2019.

Men som sagt, vill du få hjälp och feedback från mig, så behöver du läsa kursen under de första tre månaderna.

Du har tillgång till kursen online så länge som jag är aktiv på Kajabi (plattformen där kursen ligger på) - men minst ett år.

Från och med augusti 2019 kommer du att kunna ladda ner alla avsnitt från kursen till din dator och på så sätt har du tillgång till den förevigt! <3

När du loggar in på kurssidan, så finns där en länk till Facebook-gruppen.

Du behöver gå in på Facebook och ansöka om att gå med i gruppen och det är viktigt att namnet på din Facebook-profil är detsamma som namnet i din beställning av kursen.


I avsnittet "Facebook-gruppen" inuti kursen, så finns ett schema för alla livesändningar. Där kommer jag även att posta länkar till publicerade livesändningar, så att du kan se dem i efterhand - om det är så att du inte har möjlighet att närvara live.


Det är fritt fram att ställa frågor i gruppen, om du undrar över något.

 

Jag är en väldigt oförutsägbar varelse och planerar aldrig in någonting långt i förväg. Jag kör på känsla och detta innebär att om jag vill köra kursen igen, så kommer den att köras igen. Känner jag att jag vill göra en annan kurs, så kommer jag att göra en annan kurs. Vill jag inte göra en kurs alls, så blir det ingen kurs alls.

Så vill du vara säker på att du får gå kursen, så skulle jag göra det nu! <3

En riskfri investering


När du har genomgått hela kursen, gjort övningarna och deltagit aktivt i Facebookgruppen, har jag inga som helst tvivel på att du kommer att ha utvecklats flera mil och tagit ditt bildskapande till helt nya nivåer.

Skulle du ändå känna att du inte har blivit stärkt i ditt användande av Photoshop, så är du varmt välkommen att kontakta mig inom 30 dagar från det att du mottagit kursen.

Visa mig att du har tagit del av alla lektioner, gjort alla övningar och varit aktiv i vårt community så får du tillbaka det du betalat för kursen.

 

Kunskap är självförtroende. Struktur är trygghet.
Jag känner mig mycket säkrare under mina fotograferingar, genom att ha koll på min redigering.

 

 

1. Före  --->  2. Fin  --->  3. Next Level

 

Bokar du kursen, så får du...

Förstärk Upplevelsen i Photoshop - Värde 4 990 kr

  • Hela min Photoshop-process, så att du kan börja leverera dina bilder med självförtroende och med ett arbetsflöde som funkar varje gång!
  • 7 kategorier och 60 avsnitt fullpackade med verktyg
  • Checklistor, Cheat Sheets, uppgifter och övningsbilder

    Kategorierna 'Människor' och 'Avancerade tips' blir tillgängliga 30 dagar efter påbörjad kurs,
    för att det inte ska bli för mycket vid start.

 Bonus 1: Grunder
- Värde 1 990 kr

  • 14 extra avsnitt med grunder, för att fylla igen dina kunskapsluckor


Bonus 2
: Livesessioner med mig - Värde 6 990 kr

  • Jag finns där för dig hela högsäsongen!
  • Varannan vecka fram till den 27 augusti (!) 2019 svarar jag på dina frågor och hjälper dig med trixiga bilder i en privat Facebook-grupp.

 


 

Om du även väljer att betala hela kurskostnaden på en gång får du också den här exklusiva bonusen:

Fullpris-Bonus: 30 minuter privat coaching med mig! - Värde 5 990 kr

  Bokas in mellan augusti 2019 - april 2020.

 

Totalt Värde: 19 960 kr

Bokar du NU, under kursens
första omgång, så får du den för:

BETALA EN GÅNG

4 990 kr

EXL. MOMS

Spara 950:-

Förstärk Upplevelsen i Photoshop

Bonus 1: Grunder

Bonus 2: Live med mig

Fullpris-bonus: 30 min privat coaching

GÅ MED I KURSEN

DELBETALA

990 kr

EXL. MOMS / 6 MÅNADER

Förstärk Upplevelsen i Photoshop

Bonus 1: Grunder

Bonus 2: Live med mig

GÅ MED I KURSEN

Kursen stänger om

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Jag ser så himla mycket fram emot att
kicka igång den här resan med dig!

Vi ses i kursen! / Elin

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.